דחוף!! האם ניתן להזריק לשופכה חומר מאלחש?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/04/2015 | 19:54 | מאת: גולן

אחרי ציסטוקופיה, יש צריבה בקצה הפין ברמה הכי חזקה, כמעט בלתי אפרי להתין כך מרוב כאב, האם ניתן להזריק חומר מאלחש שיקל על ההשתנה?

שלום רב, ראשית הבן שציסטוקופיה יכולה לגרום לאי נוחות וכאבים/צריבה באיבר. ניתן לקחת תרופה משככת כאבים כמו אקמול , אופטלגין או נורופן וזה בד"כ עוזר. שנית מומלץ לשתות הרבה מים ולהמנע מקפאין או אלכוהול. אם הכאבים לא חולפים גש לרופא לבדיקה ושלח בדיקות שתן, אולי התפתחה דלקת ואז מומלץ טיפול באנטיביטיקה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת