כואב לי כשאני משתין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/01/2015 | 23:22 | מאת: א

כשאני משתין כואב לי. זה כבר היה לי בעבר ונפתר מעצמו. אבל עכשיו אני דואג יותר. אני בן 28 לא פעיל מינית. מתבייש להתייעץ עם רופא המשפחה. מה יכולות להיות הסיבות לכך.

שלום רב, "כואב לי כשאני משתין" זה משפט מאוד כללי. יש הרבה סיבות לכאבים במתן השתן, לאו דווקא בהקשא למגע מיני (זיהומים דלקות, אבנים ועוד..) ומאוד חשוב שתפנה לרופא משפחה או לאורולוג שיכול לבדוק אותך ולהפנות אותך הלאה להמשך בירור לפי הצורך, וגם לעזור לך בטיפול ופתרון הבעיה. אינך יכול לקבל טיפול דרך האינטרנט. אין שום צורך להתבייש, ויש בהחלט הרבה מה לעשות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת