זרמים בערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/12/2014 | 10:48 | מאת: שלומי

שלום דוקטור אני בן 27 בריא אובחנתי בדלקת הערמונית במשך 10 חודשים כבר כמה חודשים שאין לי סימפטומים ברוך ה מרגיש עשר בדיקות שתן ודם וגודל ערמונית תקין לחלוטין יש לי בעייה אחת שאני מקיים יחסים אם אישתי יש לי כמו זרמים בערמונית שאני עושה ספורט והישבן עובד אז אני גם מרגיש את הזרמים זה לכמה שניות וחולף זה לא כואב אך אני קצת מודאג אשמח לחוות דעת שלך

29/12/2014 | 10:53 | מאת: ד

שלום רב, לאחר דלקת בערמונית האיזור רגיש ועשויים לחוות תחושות שונות בעת מגע מיני, מתן שתן או פעילות גופנית. כל עוד אין לך כאבים או הפרעה כלשהי בכל הנ"ל אין לתחושות שאתה מתאר כל משמעות קלינית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת