רגישות באשכים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/12/2014 | 11:24 | מאת: אלמוני

בן58, רגישות באשכים בעיקר לאחר יחסים, אציין שבעבר איבחנו פרוסטטיטיס, בנוסף באפדימימיס בצד אחד יש לי שנים רבות ציסטה שתמיד רגישה למגע, לקחתי כבר אנטיביוטיקה, אך כלום לא השתנה, האם יש צורך בטיפול?? מדי כמה זמן מומלצת בדיקה אורולוגית?

שלום רב, רגישות באשכים בעקבות מגע מיני היא תלונה מוכרת, לא תמיד מוצאים את מקורה ולא תמיד יש מה לעשות. אם בעברך היה זיהו אשכים, שלקת יותרת אשך או שיש לך ציסטה באיזור- גם היא עשויה להזדהם ולגרום כאבים, שלרוב חולפים אחרי אנטיביוטיקה. אם אנטיביוטיקה לא עזרה ויש כאבים באשכים כדאי שתבדק אצל אורולוג והוא יחליט גם אם צריך לבצע אולטראסאונד לאשכים. אם הוא תקין, יכול להיות שכדור נוגד דלקת כמו נורופן או אדוויל לפני מגע מיני יעזור.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת