פיירוני

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/12/2014 | 18:46 | מאת: ניר

בן 60, מזה כשנה אני מודאג ממה שנראה כעקמת של הפין,לאחרונה הנטיה החמירה!האם יתכן שזה נגרם בגלל שימוש בסיאליס\ויאגרה? אני מקבל קסטראל כבר שנים, תקופות הוספתי סיאליס 5, לפעמים מחצית של ויאגרה 50, זה נראה בזמן זקפה בלבד! במצב נוכחי אין הפרעה ליחסים אבל אני מודאג שמעתי שויטמין E יכול לעזור,ומאידך שמעתי שדוקא מזיק...יש זריקות?? לא התלוננתי אצל אורולוג בגלל המבוכה, יש מה לעשות בנדון??

14/12/2014 | 13:08 | מאת: ניר

האם XIAFLEX ניתן בארץ?בסל הבריאות?מה הסיכונים? האם כדאי להפסיק שימוש בסיאליס או ויאגרה? האם את יכולה להמליץ על מומחים לטיפול בעקמת?

14/12/2014 | 13:17 | מאת: ניר

שכחתי לציין שאני מקבל גם קסטראל + אבודארט. תודה מראש על תשובתך שתתחשב בכל הנתונים שהוספתי

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת