החלמה מדלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/11/2014 | 11:48 | מאת: אבי

שלום דר , אני לאחר דלקת שנגרמה כנראה מחידק שלא נמצא יותר גם רמת הליקוציטים ירדה (בספירת זרע 0.1) גם התסמינים פחתו החודש,מה שנותר זה שכבה צפה בשתן (בועיות קטנות ןצפופות כמו קרמה של אספרסו) נבדקו חלבונים בשיטה הרגילה וגם מיקרואלבין ,הבדיקות תקינות.מה יכול לגרום לתופעה הזו (כבר חצי שנה) אם זה לא חלבון מהדלקת ? הבנתי שהחלמה ארוכה וקשה ,אך אני לא רוצה שיגרם לי יותר נזק מהתאלמות מהסימנים של הגוף.

שלום רב, לא ברור לי מה הממצא שאתה רואה בשתן. אם בדיקת שתן כללית כולל חלבונים תקינה אין לזה משמעות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת