זייטיגה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/11/2014 | 11:04 | מאת: א

שלום רב! בן משפחתי מקבל טיפול בזייטגה + סופרפאקט לסרטן הערמונית. בעלון של זייטגה כתוב שאסו רלנשים בגיל הפריון לגעת כלל בכדורים, אישה בהריון או שצפויה להיכנס להריון אסו רלה לגעת כלל אלא עם כפפות. כתוב שגבר שמקיים יחסים עם אישה בהריון צריך לשים קונדום. בקיצור, יש אזהרות מכל כיוון. ואני שואלת, האם הזייטיגה מופרש גם ברוק, שתן וכו' - כך שאם אסור לגעת בכדור, ייתכן שגם אסור לי לגעת במטופל או להשתמש באותם כלים וכו'? הנה הציטוט "נשים בהריון או נשים בגיל הפריון שעשויות להיות בהריון צריכות להימנע מכל מגע עם התרופה. גבר שמשתמש בתרופה חייב להשתמש בקונדום בעת קיום יחסי מין עם אישה." והקישור לעלון - http://www.clalit.co.il/he/medi ical/pharmacy/Pages/medicines.a aspx?medname=%D7%96%D7%99%D7%99 9%D7%98%D7%99%D7%92%D7%94&i idd=8125

שלום רב, היות שהחומר המדובר הוא הורמונאלי ויש לו פוטנציאלי טרטוגני לעוברים זו האזהרה. הכי בטוח זה לפנות ליעוץ טלפוני למרכז הטרטולוגי ולקבל מהם את המידע המלא. רשמי זאת בגוגל ותשיגי את המספר.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת