הפחתת גודל ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/10/2014 | 09:07 | מאת: ניסים

שלום רב דוקטור, קראתי באחת מהכתבות של איתון FIRST POST שביוני 2014 נעשו ניסיונות בשימוש שדה אלקטרומגנטי להפחתת גודל הערמונית , לפי זכרוני ב- 57% תוך 3 שבועות , הטיפול כל יום במשך 5 דקות. האם יש מכשירים מסוג זה גם אצלנו? תודה מראש בכבוד רב, ניסים

שלום רב, לא מכירה את העיתון שציינת או את המחקר הזה, אם זה משהו חדשני שיש לו עדות ממשית במחקר רפואי אמיתי-זה יפורסם גם בצינורות הרפואיים המקובלים .כרגע למטב ידיעתי זה לא טיפול מוכר.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת