ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/10/2014 | 13:52 | מאת: אבי

דר שלום רב, יש לי שאלה נוספת כאמור אני לאחר דלקת ערמונית שטופלה בציפרו ,החיידק שמצא בזרע לא נמצא יותר ,הממצא היחיד שנשאר בבדיקות זה ליקוציטים בודדים ,רשמת לי ולחולים אחרים שזמן ההחלמה יכול להיות ממושך ,האים אין לרפואה נתונים לזמן ממוצע להחלמה ? כמה זמן צריך להמתין בהנחה שהסימפטמים לא חולפים לבצע בדיקות חוזרות? האורולג המטפל כתב "סיום טיפול "ושאחזור אם יש החמרה בסמפטומים....הוא לא נתן תשובה ברורה לשאלות שלי ,מקווה שתוכלי לעזור..... תודה רבה

שלום רב , אין נתונים מדוייקים כי כל אחד סובל אחרת ולכל אחד יש תסמינים שונים. לצערי כמו הרבה בעיות שונות בעולם הרפואה והתחלואה- לא לכל דבר יש פתרון ברפואה המודרנית (רק תחשוב של צינון ושפעת, כדוגמה אחת..) עליך פשוט למצוא מה שמקל עליך, ולהגיע למצב שאתה שולט בתסמינים ולא הם בך. לצערי, זהו המצב.. אתה תמיד יכול להתייעץ עם רופאים נוספים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת