הערמונית הורגת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/09/2014 | 16:42 | מאת: אבי

ד"ר שלום,אני אחרי אבחנה של דלקת חידקית ,וטיפול אנטיביוטי ,תרביות הביקורת נקיות ,למעט ויקוציטים בודדים בנוזל הזרע. ממה שהבנתי מהרופא וגם מהפרום אין מה לעשות .אני עדיין מאוד סובל מתסמינים, השתן שלי עדיין לא תקין וזואלית (בדיקות שתן כללית ותרבית שתן ו stdpcr לשתן תקינות) אני חושש ממזהם שלא מתגלה בבדיקות הנל , אין לי תקציב לאורולג פרטי , בבקשה תמליצי לי על דרך להחלמה

שלום לך, אם אתה קורא תשובות בפורום זה- אתה בוודאי מבין שאין פתרונות קסם לדלקות שופכה/ערמונית. עיקר ההפרעה בסופו של דבר הוא רגישות יתר של השופכה ולא כי יש עדות לזיהום אקטיבי. אם עדין לא בדקת תמיד ניתן לשלוח תרביות לזרע עצמו. בנתיים- ההמלצה היא להרגע- לחץ מחמיר את התסמינים. להמנע משתיה מופרזת של אלכוהול וקפאין, להמנע משוקולד ואוכל חריף, להרבות בשתיה של מים ותה קמומיל, ולהמנע מגירוי יתר של האיזור כמו מגע מיני או אוננות. ניתן לקחת גם תרופות כמו נורופן או אדוויל כנגד כאבים ודלקת (במידה ורק אם אין התוויות נגד כמו כיב קיבה ובעיות בכליות). כמובן שחשוב שתתיעץ עם האורולוג המטפל שלך וקבל גם ממנו המלצות לטיפול. עליך להבין שהתסמינים עשויים להשאר זמן ממושך גם אחרי שלא מוצאים יותר חיידקים וגם כשכל הבדיקות נראות תקינות. אתה כרגע צריך להתמקד באיך למצוא מה שעוזר ויביא לכך שאתה שולט בתסמינים שלך ולא הם בך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת