פרמיקסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

31/08/2014 | 14:13 | מאת: שי

שלום דר. חתומי, האם תוכלי לכתוב לי מתי ניתן להשתמש בפרמיקסון? גיסי ואני קיבלנן את התרופה למטרות קצת שונות. עזר בשני המקרים ואני מבקש לדעת באילו מקרים ניתן להשתמש בתרופה זו. תודה מראש שי נ.ב אני עוקב ומשתתף בפורום זה ורוצה למסור לך את הערכתי הרבה לתשובות המקצועיות והאדיבות שלך לכל אורך הדרך.

שלום לך שי, פרמיקסון היא תרופת מרשם רופא. מטרתה לעזור בשיפור זרימת השתן. מכילה סרונה רפנס-דקל ננסי, שידוע כבעל תכונות אנטי דלקתיות וגם עוזר בשיפור ריקון השתן באפקט של הרפית שריר הסוגר. נהוג ליטול פעמיים ביום.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת