פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/08/2014 | 13:04 | מאת: הן 28

האם פיברומיאלגיה יכולה לגרום אצל גברים להפרעות במתן שתן מסוג השתנה איטית ומהוססת, התרוקנות לא מלאה, לפעמים מצב של חסימה חלקית, כמעט עצירת שתן?

שלום רב, לפיברומיאלגיה צורות שונות והשפעות שונות. לא ידוע לי על מצב מוכר בו ספציפית זה מה שגורם להפרעות ההשתנה, אבל אולי תרופות שונות שנילקחות כטיפול עשויות להפריע. מומלץ להתייעץ עם ראומטולוג. בכל מקרה ייתכן בכלל שלא פיברומיאלגיה גורמת להפרעות אלא מצב הערמונית, בהתאם לגיל (סביב 50 ומעלה). מומלץ להבדק אצל אורולוג.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת