כאבים באשך ימין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/07/2014 | 22:49 | מאת: אלי

אני נוהג לישון על צד ימין. ביומיים האחרונים, אני קם בבוקר וכשאני מנסה לעמוד, יש כאב עז באשך ימין ובקושי מצליח לעמוד. אם אני נשכב להרגע על צד ימין יש הקלה. לאחר שאני קם ועומד הכאב מתחיל לעבור ולאחר כעשר דקות , אין בכלל כאב, במהלך כל היום. האשך לא נפוח ולא אדום. מה לעשות?

שלום רב, יש לגשת לבדיקת רופא אורולוג ואולי גם להתייעץ עם אורטופד

27/07/2014 | 16:54 | מאת: אלי

תודה. נקבע לי תור לאורולוג ליום שני הבא - האם זה לוח זמנים סביר או שיש דחיפות לבדיקה זו.

שלום לך, אין לי שום דרך לדעת ע"פ תאורך הכללי ובלי שבדקתי אם מדובר בבעיה דחופה. פורום אינטרנטי לא יכול להחליף רופא. גש לבדיקה- אם אין לך תור וזה חמור או אתה מוטרד - גש לחדר מיון.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת