פרמיקסון כבר שלוש שנים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/05/2014 | 12:41 | מאת: שאול

שלום לך, אני התחלתי להתשמש בפרמיקסון לפני שלוש שנים , בעקבות קימה בלילה לשירותים מספר פעמים רב. אכן, עזר לי מאוד ואני ישן עכשיו לילה שלם. אני שואל האם עלי לעשות הפסקה בפרמיקסון וכמה שנים אני יכול להמשיך להשתמש בה. אני חושש להפסיק כדי שלא תחזור לי התופעה תודה מראש שאול

21/05/2014 | 10:45 | מאת: ד"ר שירה חתומי

שלום רב, בעיקרון אין שום בעיה בשימוש ממושך בתרופה זו, אם לא נגרמו לך תופעות לוואי ואם היא עוזרת. אם אתה רוצה, אתה יכול לנסות להוריד את הטיפול בהדרגה- כלומר לקחת יום כן-יום לא, ולראות איך התגובה, אם לא מפריע- לרדת לאחת ל-3 ימים.. וכך עד שתפסיק. אם אתה רואה שההורדה במינונים גורמת חזרת התופעות סימן שכדאי להמשיך קבוע כל יום. אם למרות הטיפול הקבוע שוב מתחילה הפרעה אולי צריך לעבור לטיפול אחר- יש להייעץ ולהבדק אצל אורולוג

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת