טיפול חדשני בערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/04/2014 | 23:44 | מאת: אלמוני

מה דעת הרופאה על הטיפול החדשני של ד"ר יגאל גת וד"ר מנחם גורן. אודה לתגובתך

08/04/2014 | 12:12 | מאת: יודע דבר

שיטת גת גורן לא מאושרת ע"י משרד הבריאות, מכתב רשמי בנושא יצא במרץ 2013 שהטיפול מותר אך ורק במסגרת מחקרית לא בתשלום! תחת מעקב ועדת הלסינקי מוסדית. למרות הפרסומים שלהם לגבי יעילות השיטה, זה תחום שנמצא בתחילת הדרך.

01/05/2014 | 14:27 | מאת: מטופל

האם המשמעות היא שמי שטופל אצלם בתשלום יכול לדרוש החזר ואף לקבל?

11/07/2014 | 14:28 | מאת: אבינועם

עברתי את הטיפול בשיטת גת גורן ב 2011 ויש בידי אישור מאז של וועדת הלסינקי מעייני הישועה. הטיפול פשוט הציל אותי ועוד רבים כמוני. זה טיפול חדשני שפותר את הבעיה מיסודה. אני ממליץ לכל בר דעת שזקוק לעבור אותו . למרות שאצלי הערמונית לא קטנה --יתר התסמינים פשוט נעלמו אחרי הטיפול הקליל שעברתי. גם הביטוח שילם את כל ההוצאה כי הם כנראה תפסו שהעניין עובד בגדול. מה שכן לא כל אחד מתאים בכל שלב לעבור את הטיפול.

שלום רב, שיטת גת-גורן לא מאושרת ע"י משרד הבריאות. איגוד האורולוגים הישראלי אינו ממליץ על טיפול זה.

11/07/2014 | 14:37 | מאת: אבינועם

נכון שאיגוד האורולוגים לא ממליץ ואף מתנגד לגת גורן מהסיבות שלהם.האורולוגים שאני מכיר התבטאו נגד גת גורן בבוטות לא ניתן בכלל לדבר איתם . אבל לא ניתן להכחיש כי כל בעיות הערמונית נובעות מהפצצת טסטוסטרון מה ששיטת גת גורן מתקנת. כל התרופות כמו אבודרט דיאודרט ודומותיהן מנסות בעצם לדלל את הריכוז הגבוה של הטסטוסטרון .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת