טיפול בשיטת גת גורן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/03/2014 | 22:50 | מאת: אילן

שלום רב האם מישהו עבר את הטיפול החדשני בשיטת גת גורן?האם היו הצלחות?תופעות לוואי?אשמח לכל מידע בנושא

אינך בפורום הנכון האיגוד האורולוגי הישראלי אינו מכיר בשיטה זו כטיפול מקובל להגדלה שפירה של הערמונית

12/03/2014 | 11:22 | מאת: יודע דבר

שיטת גת גורן לא מאושרת ע"י משרד הבריאות, מכתב רשמי בנושא יצא במרץ 2013 שהטיפול מותר אך ורק במסגרת מחקרית לא בתשלום תחת מעקב ועדת הלסינקי מוסדית. למרות הפרסומים שלהם לגבי יעילות השיטה, זה תחום שנמצא בתחילת הדרך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת