תוספים צמחיים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/02/2014 | 13:10 | מאת: שי

האם מישהו כאן בפורום ניסה את אחד מהתוספים מהתוספים השונים (בכדורים על בסיס צמחי) הנמצאים בשוק ויכול לספר את חויותיו מסקנותיו ?

26/02/2014 | 15:23 | מאת: שגב

כן ניסיתי ואלה התוצאות:- א.קומפלט- סו פלמנטו פיגום וליקופן של סולגאר-צמצם מעט את תדירות ההשתנות בלילה . ב.אבקת דקל ננסי-לא משהו. ג.פרוסמד פורטה -טוב. ד.גרעיני דלעת-טוב מאוד,אבל מצריך לוגיסטיקה,קונים גרעיני דלעת לא קלויים (המחירים לא בשמים,בשוק הכרמל,40 ש"ח לק"ג ,בחצי חינם-30 ש"ח לק"ג) קולים בבית קלייה קלה-ללא מלח,אפשר גם ללא קלייה בתנאי שהגרעינים טריים ולא לחים כדי שיהיה אפשר לפצח אותם. מפצחים כל יום כמות של פעמיים חופן כף יד,אחרי מס' ימים מתחילים להרגיש את השפעת הגרעינים,לאחר 10-14 ימים אין יקיצות בלילה להשתנה,קיימת רק בעיה שבגרעיני הדלעת יש כמות גדולה של אומגה 6 ,את זה אפשר לבדוק עם מומחים לטיפול בתזונה צמחונית,אני הכנתי ופצחתי גרעיני דלעת במשך חודשיים ,זה היה טעים,את אומגה 6 לא הרגשתי-אבל הכי חשוב לא רצתי בלילות לשירותים. הפסקתי בגלל הלוגיסטיקה ,לקנות,לקלות ולדאוג שתמיד יש מלאי בבית. זה חצי שנה שאני נוטל תרופה בשם מינרין פלט 120 מק"ג(ומברך יום-יום את האורולוג) מסיסה בפה -ללא מים ,לפני השינה ,מאז שחכתי מקימה בלילה,מצריבה ,חוסר התרוקנות וכו'(הכדור הזה מחייב בדיקות דם כל 2-3 חודשים לבדיקת רמות הנתרן והאשלגן בדם.

08/03/2014 | 18:15 | מאת: שי

האם למישהו יש ניסיון עם מוצר זה ותוך כמה זמן ניתן להרגיש בהשפעה ??

09/03/2014 | 11:21 | מאת: אילן

אני משתמש בפרמיקסון מזה כשנה. והוא בהחלט "עושה את העבודה". אני מרגיש שיפור ניכר וכבר לא קם בלילה כמו פעם. זה על בסיס צמחי אך דורש מרשם רופא ומחירו סביר.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת