דלקת כרונית של הפרוסטטה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/01/2014 | 10:46 | מאת: שלמה

שלום רב, אני בן 54, מזה כחודש אני סובל מדלקת כרונית של הפרוסטטה. למרות הכאב איני רוצה להשתמש בתרופות כימיות. בשיחה בין חברים הסתבר שחבר שלי משתמש מספר חודשים בתרופה צמחית בשם פרמיקסון, שהאורולוג שלו רשם לו והוא מאוד מרוצה. האם את ממליצה על טיפול זה?

שלום רב כיצד אתה יודע שיש לך דלקת בערמונית? כדאי לעבור בדיקה כולל תרביות שתן וזרע לפני החלטה על טיפול כלשהו. בכל מקרה פרמיקסון היא תרופה צמחית שיולה להקל על חלק מהתסמינים, בהשתנה- אם יש לך. יש לה גם אפקט אנטידלקתי אך אינה תחליף לאנטיביוטיקה!!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת