מתוסכל(((((

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/01/2014 | 15:01 | מאת: ניר

שלום דר שירה אני גבר בן 37 רווק בריא בדכ עושה ספורט באופן קבוע 5 פעמים בשבוע אוכל אוכל בריא שותה אבקת חלבון לפני שנה התחיל לי קושי במתן שתן ממש הפעלת שרירי הבטן בשביל להשתין פניתי לאורלוג ששלח אותי לבדיקות התרוקנות ובדיקת גודל הערמונית הבדיקות יצאו תקינות חוץ מי רמת הטטסטורון שהיא היתה 10.20. לפני שבועים אחרי קיום יחסי מין חשתי כאב ולחץ באזור פי הטבעת פניתי שוב לאורולג נתן לי אנטיביוטיקה לחודש ימים ובדיקות דם רמת הטטסטרון נמוכה היא 9.20 שזה מאוד מתסכל אותי למה זה יורד האם דלקת בערמונית משפיעה על רמת הטטסטרון ?? ומה אני יכול לעשות כדי לעלות את הרמה לא וצה לקחת חומרים סינטטים

שלום רב, יכול להיות שחוץ מאבקות אתה נוטל תוספים כלשהם לבניית שריר? ססטרואידים חלילה? כל אלו עשויים להשפיע. כמוכן לפעמים דלקת בעקמונית משפיעה- לכן כרגע היתי נמנעת מבידקות טסטוסרון מיותרות שרק מלחיצות אותך-לא הבנתי למה בכלל נבדקה לך רמה זו כעת?? בנתיים טפל בתלונות ההשתנה והמנע מגירוי יתר לערמונית (פחות סקס/אופניים/אלכוהול/שוקולד..)

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת