התייעצות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/01/2014 | 17:13 | מאת: שאנל

קיימתי יחסים עם בן זוגי וגיליתי בבדיקת פי סי אר u.ureal/parvum חיובי ועוד משהו m.genitalium חיובי וקיבלתי אנטיביוטיקה בשם אריתרו 500 מ"ג האם זה יעבור לי ?

שלום רב, ממצאים אלו אינם בהערח סימן לזיהום פעיל אם ביצעת את הבדיקה בעקבות תסמינים של דלקת כמו צריבה או הפרשות, ונמצא חיידק, אכן טיפול אנטיביוטי יעזור ובבדיקה חוזרת הממצאים אמורים להעלם. אם הבדיקה בוצעה סתם לצורך מעקב שגרתי ואין לך שום תסמינים כנראה שמדובר בחיידקים שנמצאים בשופכה ללא זיהום ואין להם משמעות. במקרה זה גם אם נטלת אנטייבוטיקה זה לא מזיק, אלא אם את רגישה לתכשיר ואזי יש להפסיקו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת