תוצאות בדיקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/01/2014 | 20:10 | מאת: ברוך ח.

שלום. אני בן 71 . תוצאות 3.8 על 4.5 על 4.8 משקל 45 גר' . מירקם הומוגני . שאלותיי - 1. תקין ? 2. כמה הנפח לפי המידות הנ-ל ? 3. מה המידות והנפח הבסיסיים לבלוטת הערמונית ? תודה

שלום רב, 1. לגילך גודל זה סבר, הגדלה קלה. 2. לרוב סמ"ק=גר' 3. גודל הערמונית תלוי גיל- ככל שמתבגרים הנפח עולה. אבל- לא לכולם ולא תמיד באותה מידה. חשוב שתדע שגודלה של הערמונית אינו ביחס ישר למידת הפרעות השתנה וגם לא למחלה סרטנית.

08/01/2014 | 12:08 | מאת: ברוך ח.

רשמתי כבר בכותרת, לחסוך לך זמן... תודה !

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת