ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/12/2013 | 23:18 | מאת: הגבר

שמעתי וקראתי שיש סטיטסטית הוכחה שערמונית מוגדלת מושפעת מגירוי מיני ללא שפיכה! כלומר מומלץ לגמור בכל מצב של גירוי ? האם יש קשר בין תדירות יחסי מין או שפיכה למצב הערמונית? עם או בלי קשר אני גם הרגשתי שיש קשר במצבים שאין שפיכה מספר ימים השאלה אם זה הוכח מדעית?

שלום רב, לא ברור לי מה אתה שואל. לא ידוע לי על בדיקות במחקרים רפואיים מתוקפים על השפעה העדר שפיכה על גדילת הערמונית, או להיפך- אם לזה אתה מתכוון.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת