ערמונית חוסמת אין באפשרותי לקחת כדורים ..בגלל תרופ

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/12/2013 | 06:38 | מאת: yehuda

תוצאות בדיקת החדרת סיב מצלמה. מעבר חופשי עד לסוגר החיצוני ערמונית חוסמת 3 סמ רירית תקינה.לא נראות טרבקולציות בכיס השתן בכיס השתן.לא ניראת שאת. אין פתולוגיה אחרת מיבנה טריגון תקין. סיכום ואבחנה ערמונית חוסמת כיס שתן ללא ממצא חריג הוצא לי לבצע גירוד האם יש שיטות נוספות ליזר וכדומה? תודה מראש

שלום רב, נראה לי שכבר עניתי לך על שאלתך. מדובר בערמונית לא גדולה, ואם אינך יכול לקחת תרופות והתרוקנות השתן לא תקינה עליך לעבור ניתוח . אתה צריך לבחור מנתח טוב ומיומן ולהחליט עמו על הגישה- כריתת ערמונית דרך השופכה בגישה הרגילה (סכין חשמלית), או בעזרת לייזר ירוק. איני נוהגת להמליץ כאן על רופא ספציפים ולכן מומלץ לבדוק דרך הביטוח שלך בקופ"ח או בביטוח הפרטי.

29/12/2013 | 14:33 | מאת: יודע דבר

יש אופציה של אידוי עם כריתה מאפשר לך לקבל תוצאות פתולוגיה ושילוב הכריתה מאפשר להוציא את כל רקמת הערמונית החוסמת ולא רק להקטין אותה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת