פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/12/2013 | 22:32 | מאת: רונן

בן 58 ערמונית מוגדלת, מקבל קסטרל,לא קם במהלך הלילה. אושפזתי בגלל חום גבוה מלווה בצמרמורות,לא נמצא כלום בתרביות,לאחר מספר ימים של אנטיביויקה דרך הוריד עברו כל הסימפטומים מלבד עיקצוץ לעיתים בקצה הפין.הפנימאים וזיהומולוג המליצו עלCIPRO 750 בוקר וערב למשך חודש!! לא נשמע לך מוגזם?? למרות שאין עדות לזהות החידק?!CRP היה גבוה.האם יש משהו לעשות בנוסף או במקום?? עיסוי לערמונית?? פרוביוטיקה? האם עלי לפגוש אורולוג? תודה מראש.

18/12/2013 | 22:41 | מאת: רונן

להוסיף בבדיקה שעשיתי מייד לאחר השיחרור מבית חוליםPSA 28 בד"כ PSA שלי 4-5!? השנה קיבלתי 2 זריקות NEBIDO האחרונה לפני כחצי שנה.האם יכול להתקשר לפרוסטטיטיס? האם יתכן שזה גרם? שוב תודה.

שחום רב, בהחלט יכול להיות שהסיבה לחו הגבוה שלךם היא דלקת בערמוניתץ המינון שהומלץ לך אכן נשמע לי גבוה, אולי הם התכוונות ל 250 מג? בכל מקרה אכן טיפול אנטיביוטי ממושך הוא הטיפול היעיל לדלקת חיידקית בערמונית. חבל מאוד שביצע בידקת PSA בזמן מחלת חום כי תמיד זה מוגבר (בטח אם יש דלקת בערמונית) וסתם מלחיץ. כדאי לחכות כ 3 חודשים אחרי החלמה מהדלקת ואז לבדוק שוב PSA. זריקות הנבידו לא גורמות לדלקת בערמונית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת