זרם שתן חלש

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/12/2013 | 13:49 | מאת: משה

דוקטור שלום, אני בן 38 בריא וללא בעיות רפואיות. לפני יומיים התחילה תופעה של זרם שתן חלש ואני מרגיש שאני תמיד צריך ללכת לשירותים להתרוקן. ושאני הולך לשירותים, אז יוצא לי זרם חלש של שתן וכן כמות מעטה שלו ואני מרגיש שלא התרוקנתי לחלוטין. כמו כן אם אני שותה הרבה יוצא שאני צריך ללכת לשירותים יותר מפעמיים בשעה. התופעה התחילה פתאום לפני יומיים ולא היו סימנים מקדימים. אין לי צריבה בעת מתן שתן וכן לעתים רחוקות אני מרגיש קצת כאב בן פי הטבעת לאשכים. התופעה לא מפריעה לי בלילה, ולפעמים יוצא זרם חזק, אולם זה רק אם אני שותה ממש הרבה. קבעתי תור לרופא אולם התור עוד הרבה זמן, ואני קצת חושש. מה דעתך, האם יכול להיות שמדובר בערמונית מוגדלת? הרי התופעה התחילה בפתאומיות לפני יומיים. תודה רבה. הדפסת ההודעה הוספת תגובה

שלום רב, לפי מה שאתה מתאר יכול להיות שמתפתחת לך דלקת בשתן או בערמונית. ממליצה לגשת לבדיקת שתן כללית ותרבית לפי צורך גם תרבית זרע ובדיקה גופנית אצל אורולוג. בגילך קשה לי להאמין שמדובר בהגדלת הערמונית -זה עוד מוקדם. הפרעה זו מתחילה מגיל חמישים ומעלה..

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת