השתנת לילה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/11/2013 | 22:34 | מאת: avinur

לד"ר שלום, קראתי תגובות לגבי מינירין מלט. נטלתי מינירין 10 (לא מלט) . אני סובל מנוקטוריה (3-4 פעמים בלילה ) טיפול במינירין לא עזר לי. האם יש סיכוי לדעתך כי טיפול במינירין מלט כן עשוי לעזור??

שלום רב, המינון של מינירין רגיל (שאינו מלט) הוא 0.1 או 0.2 ולא 10. אולי נטלת תרופה אחרת? חוצמזה שצריכה להיות התוויה לטיפול זה ואין לקחת את התרופה ללא מרשם רופא מסודר. הפרעות למתן שתן בלילה יכולות להיות ממקורות שונים כל שאולי אתה צריך טיפול אחר. פנה לאורולוג לבדיקה והוא יחליט מה הטיפול היעיל ביותר עבורך.

24/11/2013 | 17:26 | מאת: avinur

אכן את צודקת -נטלתי מינירין 0.1 . רציתי רק בשלב זה יותר מידע כללי לגבי יעילותה של מינירין מלט לעומת מינירין ( רגיל ) עפ"י נסיון שנצבר. כמובן שבסופו של דבר אפנה לאורולוג.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת