התנפחות אשך ימין ואי נוחות במתן שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/10/2013 | 09:12 | מאת: כ

שלום דר אני בן 32 , רווק, מזה תקופה של כמה חודשים , אני מתנשף חזק בעת מתן שתן, ממש נשימות של מאמץ בעת מתן שתן , בימים האחרונים צץ אצלי כאב באשך ימין ואף הוא התנפח לי והוא בגודל של כפי 2.5 מהאשך השמאלי והוא כואב לי מאוד ויש לי תחושה מאוד לא נעימה באיזור זה וגם במפשעה הימנית . מה זה יכול להיות ?

שלום רב, גש מיד לבדיקת אורולוג ! אל תזניח . פורום אינטרנטי אינו המקום לבדיקות רפואיות, אלא רק נותן מידע כללי בלבד. - עליך להבדק אצל אורולוג. לשלוח בדיקות ולעבור הדמיה לפי צורך. אולי יש לך דלקת אבל גם יכולים להיות ממצאים אחרים ולכן חשוב ביותר שתיגש כמה שיותר מהר לבדיקת רופא!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת