שליטה בצרכים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/09/2013 | 08:51 | מאת: מויז

טוב לא מצאתי איפה לשאול את זה אבל זאת שאלה רצינית לחלוטין. משום מה כל הזמן יש לי קקי בתחתון. אני לובש תחתון חדש אני מנגב נרומאלי אני חושב ופשוט אחרי כמה זמן תמיד מרגיש רטיבות ומגלה את זה. זה נורא מציק לי ובטח מבייש כשאני רוצה לשים אותם בכביסה ואמא שלי רואה את זה מה יכול להיות הבעיה ומה הפתרון לה?

שלום רב, אינך בפורום המנכון וגם לא נתת פרטים כמו גילך ומחלות הרקע שלך. אי שליטה על הצואה אינה קשורה באורולוגיה (זה מערכת העיכול, ולא השתן...). אם אתה אכן מקפיד לנגב היטב ועדיין יש איבוד צואה זה מחייב קודם כל לגשת לבדיקה אצל רופא המשפחה ואין מה להתבייש ממנו, ואח"כ לגשת לפרוקטולוג(כירורג שעוסק בבעיות פי הטבעת). אולי גם תצטרך ייעוץ נוירולוגי בהתאם לממצאים השונים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת