ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/08/2013 | 20:26 | מאת: חן

האם לפני שנים אובחנן ערומוני מוגדלת טופל בכדור אחד ליום עכשיו אחרי תקופה ארוכה יש דימומים בשתן בבדיקה התגלה שהערמונית קטנה הגדול רגיל יתכן מצב שזה התכווץ ומה הכוון לדימומים

26/08/2013 | 11:56 | מאת: ד"ר שירה חתומי

שלום רב, לא בטוח שיש קשר בין הדימום בשתן לגודל הערמונית ויש חובה לפנות בהקדם לבדיקה אצל אורולוג כדי להשלים את הבירור לדימום! אל תשכחי שכאן זהו רק פורום אינטרנטי כללי שאינו תחליף לבדיקה אישית אצל רופא ובמקרה זה ממליצה לפנות במיידי לבירור! יש הרבה מאוד סיבות לדימום בשתן חלקן פשוטות אך חלקן משמעותיות ומחייבות בירור וטיפול!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת