צריבה בעת שפיכה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/07/2013 | 13:40 | מאת: צוקי

שלום, בחודשים האחרונים אני סובל מצריבה בעת פליטת הזרע וכחצי שעה לאחר מכן. לא נורא אבל קצת מטריד. האם קשור לערמונית? מה הליך הבירור ומהו הטיפול? תודה

שלום רב, יכול להיות שיש לך דלקת בערמונית או בשופכה. מומלץ לשלוח בדיקות שתן כללית ותרבית, וגם תרבית זרע. ממליצה בנתיים להפקיד על שתיה מרובה של מים להמנע מקפאין ואלכוהול ולנסות לפי צורךל לקחת נורופן או אדוויל כחצי שעה לפני המגע המיני- זה עשוי לעזור בהרגעת התסמינים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת