שאלה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/07/2013 | 14:16 | מאת: לימור

שלום רב לפני כשנה הייתי בבדיקת ציטוסקופיה בשל כדוריות דם בשתן בסך של 10 כל התשובות יצאו תקינות וגם בדיקת שתן לאחר חצי שנה תקינה יש לי תופעה מאוד מוזרה ורציתי לשמוע את דעתך, מזה כ10 חודשים סובלת מכאב חד בשוק הרגל הייתי אצל אורטופט אמרו לי כנראה בעיית שרירים נתנו לי מגנזיום (ויש לי הרבה התכווצויות של שרירים ברגל וכף הרגל ממש עיוותים) היתה הטבה אך לאחרונה שוב הכאב מטריד רק שהפעם עקבתי אחרי זה וכל פעם שאני מתאפקת לשרותים אני מרגישה את הכאב לאחר התרוקנות הכאב חולף. האם יש קשר בין הדברים? (מצטערת אם השאלה נראת מטומטמת אך הייתי חייבת לשאול) תודה

שלום לימור, לעיתים התאפקת או דלקת בשתן גורמות לכאבים שונים אצל אנשים שונים. יכול להיות שיש הקרנה מאוזו איזור לכיוון הרגל. ההמלצה היא להמנע מהתאפקות ממושכת ומכל פעילות שמגבירה אצלך את הכאב.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת