בדיקת ציסטוסקופיה להגדלה שפירה של הערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/06/2013 | 11:46 | מאת: צ מ

בן 58 כמעט וסובל מזה כ6 שנים מהגדלה של הערמונית.נוטל כדור אחד של קסטרל 10 מילגרם בשילוב עם פרמיקסון 160 מילגרם.(נוטל את הכדורים לפני השינה).לוקח:1 קסטרל,2 פרמיקסון.לא עברתי אף פעם את הבדיקה הנל" הייתי רוצה לדעת את דעתך בעניין הבדיקה הזאת! לתשובתך אודה.

03/06/2013 | 15:07 | מאת: ד"ר שירה חתומי

שלום רב, ציסטקופיה אינה הכרחית במסגרת מעקב של ערמונית שפירה, אלא אם יש לך תלונות שמרמזות על בעיה בשלפוחית או לפני ניתוח לצורך החלטה על הגישה ולבירור גודלה האמיתי של הערמונית. בכל מקרה עליך לשוחח עם הרופא שיעץ לך לעבור אותה לקבל ממנו את הפרטים המלאים על הבדיקה. ניתן לבצע אותה באלחוש מקומי או בהרדמה והיא כולל החדרת צינור טלסקופי לשופכה להסתכלות ישירה לתוכה, על הערמונית והשלפוחית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת