שתן עכור

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/05/2013 | 13:11 | מאת: רן

שלום, ביומיים האחרונים קרה לי מספר פעמים שהבחנתי בקצף לאחר מתן שתן או בשתן עכור. בנוסף, כשבוע חש בכאב/עקצוץ בקצה הפין. האורולוג טוען שזה חלק מהפרוסטטיטיס כרוני שאבחן. בדיקת שתן ותרבית אחרונה היתה לפני 3 שבועות והיתה תקינה. האם יש מקום לבירור נוסף? האם זה אכן אופייני לפרוסטטיטיס? האם יש צורך בבדיקת שתן נוספת? תודה

רן שלום לך, אם עדיין יש לך תלונות למרות שלפני מס שבועות השתן היה תקין- שלח בדיקת שתן חוזרת. לא ציינת אתגילך והאם יש לך מחלות כלשהן? עברת ניתוח בטני/מעי לאחרונה? תשובות לשאאת אלו יכולות לכוון להמשך בירור אם צריך. אם התשובה שלילית- פשוט תשתה הרבה מים, דבר עם הרופא שייתן לך אולי קצת אנטביוטיקה וזה בסופו של דבר יחלוף.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת