שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/04/2013 | 22:02 | מאת: שחר

לד"ר שלום. ברשותך שתי שאלות. כמעט באופן קבוע לאחר קיום יחסי מין אני מרגיש צורך להשתין. במקרים מסויימים,אני משתין לפנייחסי המין. ותכף לאחר פליטת הזרע,אני צריך שוב להשתין. האם זה מצריך בירור? שאלה נוספת,האםגילוח של האשכים והמפשעות אצל גברים,יכולה ליצור בעיה באיכות הזרע,או בעיה אחרת? תודה

שחר שלום רב, לשאלותיך- תחושת צורך להתרוקן לפני או מיד אחרי שפיכה מוכרת וידועה ולא צריכה להטריד אותך, זה כנראה חלק מהגירוי באיזור הערמונית (שנמצאת בקצה השופכה בכניסה לשלפוחית שתן בגברים). גילוח האשכים לא קשור כלל לאיכות הזרע. רק צריך לבצע זאת בלי לפגוע בעור, בחלק מהמקרים מתפתחים זיהומים בזקיקי השיער באזורים אלו (בשל הזעה וסתימת נקבוביות) ולכן יש להזהר.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת