דאודרט מועדים ומזונות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/02/2013 | 14:33 | מאת: נמרוד

שלום לד'ר. האם ומה החישבות של שעת נטילת כדור? האם נכון שיש לקחת 30 דקות לאחר ארוחה? האם אפשר ארוחה קלה? חג פורים שמח + שבת שלום. שאי ברכה.

שלום רב, לכל תרופה יש את תכונותיה ולכן לכל תרופה יש המלצה לטיפול ספציפי כולל נטילה בשעת מסויימות, או בהקשר לאכילה ,בשל התפרקות ועיכול החומרים שבתוכה, ולצורך השפעה מיטבית על הבעיה שלשמה נוטלים את התרופה. דואודרט אכן יש לקחת כשלושים דק' לאחר ארוחה, וכן זו יכולה להיות ארוחה קלה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת