ארודינמיקה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/02/2013 | 20:11 | מאת: עזרא

תוצאות הבדיקה עקומה השתנה ראשונה בתבנית חסימתית ושארית שתן 1150 סמק נפח כיס השתן ענק מעל 1300 ללא הרגשת מלאות בזמן מילוי כיס השתן אין עלית לחצים פתלוגית ואין התכווציות לא רצוניות תחושת השתנה רק בנפח 1083 סמק היענות כיס השתן גבוהה ביותר אין דלף שתן בזמן המילוי כיס השתן ענק ויציב במבחן pfמבצע strainingניכרביותר עם כמות השתנה קטנה ביותר ושארית של1300סמק במבחן pfמפתח לחצים חסימתים גבוהים ביותר כיס שתן ענק עם חסימה משמעותית במוצאו

עזרא שלום בפעם השלישית והאחרונה פנה לאורולוג שלך ושוחח עמו, נראה שאכן אתה צריך ניתוח לערמונית חשוב להבין שאם החסימה הזו היתה ממושכת בהחלט יתכן שגם אחרי הניתוח לא תתרוקן באופן מלא (אולי שלפוחית השתן שלך "התעייפה") ולכן חשוב שתדון עמו על האופציות בהמשך כמו צורך בצינתור השלפוחית לסרוגין. זכור שהמקום לדיון וטיפול חייב להיות בפגישה פנים אל פנים עם הרופא ולא דרך האינטרנט. בהצלחה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת