free testosteron 6.9

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/02/2013 | 21:16 | מאת: דוידי

הבנתי מתשובתך שבכפוף לבירור של הסיבות לPSA 4.13 ולבדיקה פיזית את ממליצה להוסיף טסטוסטרון. מתוך בדיקת הנושא הגעתי למסקנה שהטיפול המוצלח ביותר הוא הגל. האם גם את חושבת כך??והאם הגל בסל התרופות?? מה פרוטוקול הטיפול? והבדיקות?

14/02/2013 | 14:12 | מאת: דוידי

כהשך לשאלתי האם יש אפשרות לדעת אם הירידה ל-6.9 לא נגרמה מדלקת באשכים? או משהו דומה? האם זריקות הנבידו טובות יותר?מעבר לזה שמקבלים אחת ל-3 חודשים ולא צריך להתעסק עם זה יותר??שזה כמובן יתרון גדול!

שלום רב, ישש סיבות רבות לשינויים בבדיקות דם ולאתמיד ניתן למצוא את הסיבה האמיתית. בהסבר המאוד מפורט שקיבלת כבר בתשובו הקודמות חשוב שלפני נטילת טסטוטסרון תיבדק אצל אורולוג.צריך לברר היטב את מקור עלית ה PSA לפני נטילת טסטוסטרון! לא ציינת את גילך וזה מאוד רלוונטי לרמת ה PSA. אני לא מבינה למה אתה מתכוון ב"הגל".? טיפולי טסטוסטרון ניתן לקבל בארץ באמצעות ג'ל למריחה או בזריקות- יש זריקה אחת לחודש דרך קופות החולים שהיא זולה במחירה ויש את הנבידו שהוא לא בסל ויקר יחסית. דבר עם האורולוג המטפל שלך לקבל החלטה מה הטיפול המתאים לך

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת