טיפול צימחי בערמונית-גרעיני דלעת,זה מצויין.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/01/2013 | 14:51 | מאת: שגב

28/01/2013 | 15:16 | מאת: שגב

זה בטח נשמע הזוי,אבל אני מפצח זה חודשיים פעמיים ביום(התחלתי ב-3 פעמים ביום)כמות של כף יד גרעיני דלעת וזה שיפר את מצבי מאוד,הייתי קם פעמיים עד שלוש בלילה להשתין,לפעמים בקושי יצא לי שתן(לפעמים היו כמה טיפות בלבד)היו פעמים הייתי צריך ללחוץ שיצא שתן) לאחר כשבועיים ששלושה התחלתי להרגיש את השינוי,-יש זרימה חופשית של שתן ואני קם היום אולי פעם אחת ולא בכול לילה. הגעתי לאפשרות הזו דרך קריאה על הערמונית באתר של חברת סולוג,שם הציעו "לפצח גרעיני דלעת והרבה" לפני כן השתמשתי ב- 2-3 סוגי כדורים שרשם לי אורולוג,הכדורים גרמו לי לבצקות ברגליים,נאסרה עלי פעילות גופנית,פגיעה ביכולת המינית וכו',,, כן כשתמשתי בתוסף מזון "סו פלמנטו" שהשפעתו היתה טובה,אבל לא כמו הגרעינים. יש מגבלה טכנית של מציאת זמן פעמיים ביום כדי לפצח גרעינים,לצערי כשסיפרתי לרופא המשפחה שלי הוא הביע זילזול מרגיז,אבל אחר כחודש נזכר לשאול "מה עם הפרוסטטה שלך?". אשמח לעזור בכל שאלה מנסיוני.

שלום רב, טיפול צמחי להפרעות ערמונית מוכר בספרות הרפואית אבל לא תמיד נחקר לעומק ובצורה מדעית מסודרת. אכן אתה צודק וישנן מס' עבודות אנקדוטליות שהראו הטבת תסמיני השתנה לאחר אכילת זרעי דלעת. כל עוד אתה לא סובל מתופעות לוואי (צריך גם לזכור שבגרעינים יש חומצות שומן, אומגה 6 וכדומה)וזה עוזר- אשריך. חשוב לעקוב ולא להפריז גם בזה.

02/02/2013 | 21:23 | מאת: דלעת

מה צריך להיות המינון? אפשר לקנותם מוכנים לאכיל?? בלא לבזבז זמן על פיצוחם?? הקליה מזיקה??

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת