ניסיון חיובי עם תכשיר צמחי - פרוקסטה קייר

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/01/2013 | 09:58 | מאת: דוד

לפני 3 חודשים התחלתי ליטול תכשיר ע"ס צמחי שהמליץ לי האורולוג בקופת חולים מאוחדת. מכיוון ומספר תכשירים אחרים לא עזרו לי מצאתי לנכון לשתף. עד כמה שהבנתי הפרוקסטה קייר מכיל את הסו פלמטו, בדיוק כמו בפרמיקסון. אולם, יש פה גם צמח בשם דרדר שהרופא ציין בפני כי הוא פועל בדומה לאלפא בלוקר ואמור לעזור לי באופן כמעט מיידי בתכיפות מתן השתן. באמת, לאחר שבוע וחצי של שימוש קמתי פחות פעמים בלילה לשירותים ולאחר 3 חודשים המצב השתפר פלאים. מכיוון ומדובר בבעיה שכיחה מאוד, היה חשוב לי לשתף כי ישנם פתרונות טובים ואם הם מהטבע, מה טוב...

28/02/2013 | 01:30 | מאת: ישראל

לדוד שלום,תודה על ההמלצה והשיתוף. האם אפשר לקחת רק את צמח הדרדר?

15/11/2014 | 14:25 | מאת: יהושע

בעקבות המלצת האורולוג התחלתי להשתמש בפרוקסטה קייר במינון של 2 כדורים ליום,ולמרות היותי סקפטי מטבעי בעניין תוספות למיניהן-ראה זה פלא לאחר שבוע בלבד הרגשתי תוצאות מרשימות ואני קם פעם עד פעמיים בלילה בלבד.מומלץ בכל הלב !

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת