ניתוח ערמונית באסותא

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/01/2013 | 18:37 | מאת: שרה

שלום ד"ר אבי סובל מערמונית מוגדלת שפירה -הוצע לו על ידי שני רופאים לבצע ניתוח הסרת הערמונית בשיטה הפתוחה באסותא רמת החייל. לפי הבנתי הרופא המנתח עוזב את חדר הניתוח לאחר הניתוח או לאחר התעוררות המנותח. כפי שנמסר לי זמן האשפוז הוא חמישה ימים. מי בדיוק מטפל באבי בזמן האשפוז ? האם מדובר במחלקה אורולוגית רגילה ? הרי הרופא שנמצא במחלקה לא כ"כ מכיר אישית את החולה אלא רק את תיקו האישי תודה

שלום לך שרה. כאשר תחליטו היכן ואצל מי אמור אביך להתנתח- אלו שאלות שעליך להציג למנתח שלו. אם הניתוח יבוצע באסותא כמובןכמו בכל בי"ח אחר- המנתח נמצא בחדר הניתוח עד להתעוררותו של המטופל וגם יבוא לבקרו בהתאוששות וגם במחלקה. החלטה על משך האישפוז תלויה במצבו של המטופל , במהלך הניתוח ובהתאוששותו. בעת השהות במחלקה באסותא כמו בכל בית חולים- הרופא אינו נמצא כל הזמן שם אלא המטופל נמצא בהשגחת אחיות ורופא תורן. המנתח יבוא לבקר ויעמוד בקשר טלפוני עם המחלקה. אנא שוחחי עם הרופא של אביך וקבלי ממנו את כל המידע

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת