תרופות נגד צריבה באזור הערמונית עד לפי הטבעת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/12/2012 | 21:57 | מאת: יעקב

שלום דר יקרה, כתבתי לך כבר לפני מס חודשים על הpsa שעלה ל 7.8 וכד , כרגע אני בטיפול אנטיביוטי של 20 יום אופלודקס שלאחריו אעבור בדיקת psa נוספת על פי המלצת אורולוג לפי התוצאה תישקל ביופסיה , בזמנו גם את המלצת לי לחכות אחרי הדלקת בכבד שהייתה לי ביולי וכרגע אני סובל מזה 3 חודשים כפי שסיפרתי לך מצריבה באזור הערמונית ועד לפי הטבעת בדיקות נוספות שעשיתי מאז שכתבתי לך כולל שתן לציטולוגיה שיצא תקין הומלץ לי לטפל בצריבה באמצעות alfu kal שטרם התחלתי , לאור תופעות הלוואי שראיתי באנטרנט לתרופה זאת ולאור חוסר הבעייה שלי במתן שתן כל הבעייה הבוערת כרגע היא הצריבה האם להשתמש בתרופה זאת או בנקסין ודומיו בתודה יעקב

27/12/2012 | 22:01 | מאת: יעקב

ברשותך שאלה נוספת בבית מרקחת הומלץ לי להשתמש בפרוסטנול נגד הצריבה , האם זה יעיל או יעיל ליצרן?...בתודה יעקב

29/12/2012 | 12:16 | מאת: יעקב

האם את ממליצה ?

29/12/2012 | 12:24 | מאת: ד"ר שירה חתומי

שלום רב יעקב כפי שהסברתי כבר בתשובותי לשאלותיך הקודמות- טפול בדלקת כרונית בערמונית הוא מורכב ובעייתי ולא כל אחד מגיב באותה דרך. טוב שאתה מקבל טיפול ונמצא במעקב. יעיל מאוד להתרחק מתקופת הדלקת האקטיבית ודלקת הכבד כדי לבדוק PSA ולהחליט על המשך בירור בביופסיה. להקלת צריבה אתהיכול לנסות כל מה שעוזר, כל עוד אינך פוגע בעצמך תוך כדי: ואגב אם היתה לך דלקת כבד יש להזהר בכדורים כמו נקסין. רצוי שתתייעץ עם הרופא המטפל שלך מה הכי מתאים לך ע"פ מצבך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת