דואודרט ותוסף מזון שמכיל כורכום ופלפל שחור

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/12/2012 | 21:23 | מאת: אלון

שלום ד"ר ! אני לוקח דואודרט ( כחודש וחצי ) ומכיוון שאני "נהנה" גם מדלקת פרקים אני רוצה לקחת כמוסות כורכום C3 ( של אלטמן ) , כל כמוסה מכילה בנוסף לכורכום ( שיעיל נגד הדלקת )גם 5 מ"ג של תמצית של פלפל שחור . האם ניתן לקחת את התוסף הנ"ל במקביל לנטילת הדואודרט ? בתודה . אלון

שלום אלון, עד כמה שידוע לי אין בעיה לשלב תוספי מזון או תבלינים בעת הטיפול בדואודרט.כדאי באם אתה נוטל תוספים לעקוב שלא נגרמות לך תופעות לוואי וכמובן להפסיק במידה שכן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת