צמרמורות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/11/2012 | 10:03 | מאת: אליעז

שלום רב, האם צמרמורות ללא חום שמופיעות לא כל הזמן, בעיקר במהלך יום יומיים לאחר קיום יחסי מין, יכולות להיות תוצאה של דלקת בערמונית, כאשר קיים אבחון של UTI או דלקת כרונית בערמונית.

שלום רב, אם יש אבחנה ברורה של דלקת בשתן או בערמונית(תרבית חיובית עם ציידק), ובוודאי אם היא מלווה בצמרמורת ועליית חום היא מחייבת טיפול אנטיביוטי. אם מדובר באדם מאוד מבוגר בהחלט יכולה להיות דלקת שתן או דלקת ערמונית משמעותית גם ללא חום, ובהחלט יש צורך באנטיביוטיקה. צמרומורת ללא חום וללא תסמינים של מערכת השתן- צריכה בירור מכיוון אחר ועליך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת