נוגדי דלקת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/11/2012 | 20:51 | מאת: אבנר

שלום, עקב אלרגיה לאיבופרופן לא יכול לקחת נוגדי דלקת שמתבססים עליו, וגם XEFO למשל גורם לתופעת אלרגיה. אילו נוגדי דלקת למשל עשויים להועיל במקרה של דלקת דרכי שתן / ערמונית כשלא נמצא חיידק בבדיקת שתן ותרבית שתן ? הכוונה לא רק לשיכוך כאב... תודה

שלום רב. אם יש לך רגישות לאיבופרופן כל נוגדי הדלקת מסוג NONSTEROIDAL ANTI INFLAMATORIES -לא מתאימים (נורופן, אדוויל, אדקס, וולטרן וכדומה). אתה יכול לנסות אופטלגין או אקמול, או טיפול צמחי כמו רווטינקס או פרמיקסון (אלו תרופות מרשם)

11/11/2012 | 15:02 | מאת: אבנר

מה לגבי אטופן / אתודולאק למשל ? פוינט / נאקסין ? נאמר לי שזה לא איבופרופן אך אולי פחות רלוונטי למקרה המדובר. תודה רבה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת