כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/10/2012 | 16:27 | מאת: פיטר

לפני כחודש התחלתי בשימוש פרמקסון מיד עם תחילת השימוש ההשפעה הייתה טובה וזרימה חופשית של השתן.לאחר שימוש של שבוע התחלתי להרגיש כאבים חזקים בחלק תחתון שלה גוף (גב תחתון עד הרגליים)כאב שרירים חיפסתי בתופעות לוואי ולא הופיע סימפטום מהסוג הזה. הם יכול להיות שיש קשר??

שלום פיטר, עד כמה שידוע לי אין קשר בין פרמיקסון לכאבי שרירים. האם נטלת תרופה אחרת, למשל משהו לטיפול בשומנים בדם? אם זה ממשיך תמיד אתה יכול להפסיק את הפרמיקסון ולראות אם זה משפר את התלונות, וכמובן לפנות לבדיקת רופא ואורטופד

01/12/2012 | 22:24 | מאת: פיטר

לאחר הפסקה כשל חודשיים בפרמיקסון לאחר שכנראה אין קשר בין כאב שרירים לשימוש בתרופה התחלתי שוב להשתמש בתרופה. שאלתי האם יכול להיות שהשימוש בתרופה האיט את נשירת השער??

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת