שאלה בנושא פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/03/2010 | 06:41 | מאת: אילן

הרופא שלי בדק אותי בגלל שכאב לי באזור האגן וטען שמדובר בדלקת של הערמונית. אין לי חום ואין לי בעיות אחרות. האם האבחנה הזו נכונה?

18/03/2010 | 06:53 | מאת: ד"ר אילן גרינולד

שלום אילן, אחת הסיבות לכאבים באגן היא אכן פרוסטטיטיס, מחלה לא נעימה אך גם לא מסוכנת. ישנן אפשרויות טיפול רבות וכל מקרה לגופו. בעיקרון הייתי ממליץ בשלב זה- עד שתקבל את הטיפול ההולם- עצת "סבתא" מצויינת- תחמם את המקום!!. אמפבט חם, כרית חמה, לפחות 20 דקות כל יום- ואני משוכנע שתחוש בהקלה. בהצלחה!!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת