דחוף

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

19/10/2012 | 00:25 | מאת: טלי

שלום דוקוטור פניתי אליך בעבר הילדה שלי עברה ניתוח להגדלת כיס השתן מצנטרת כול מספר שעות ועם זיהומים חוזרים כעת השתן עכור וריח לא נעים אני שמה לב שהילדה מפתחת עמידויות לאנטיביוטיקה תרבית שתן אחרונה ללא חום מה ניתן לקחת? היא ריגשה לרוצפין תודה Escherichia coli - (1) 1 VitekAntibiotics S Amikacin I Amoxicillin/CA S Ceftriaxone I Cefuroxime - Axetil I Cephalothin R Ciprofloxacin S Ertapenem S Gentamicin S Imipenem S Nitrofurantoin R Ofloxacin R Trimethoprim/Sulfa

שלום טלי, גם בפעם הקודמת ציינתי בפנייך שזה לא הפורום הנכון- עלייך להתייעץ עם אורולוג ילדים. יש להתאים לה אנטיביוטקיה בהתאם לרגישות ולפי גילה ומשקלה, ובהתאם לתסמינים. ע"פ מה שציטטת כאן החיידק הזה רגיש לטיפול או בזריקות (אמיקצין, גנטמיצין או ארטפנם) או בתרופה דרך הפה בשם מאקרודנטין -אך ח ו ב ה להתייעץ עם רופא ילדים אם היא יכולה בכלל לקבל טיפול זה בהיותה ילדה. זה לא הפורום להתייעצות מסוג זה.פני לאורולוג ילדים!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת