ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/10/2012 | 06:35 | מאת: מוטי פ

אני סובל מפרוסטטה מוגדלת ביצעתי ביופסיה ויצא בסדר , אבל יש לי בעיה שאין לי זיקפה הרופא המשפחה נתן לי כדור של סיאליס ואמר לי כי זה טוב ל 36 שעות, במצב שלי לא עזר לי יותר מ 12 שעות . קודם כל אני רוצה לדעת האם משהו אצלי לא בסדר ? האם בגלל שאני לוקח כדורים לכאבי גב בשם קטאפלם 50 מ"ג. ממתין לתשובה

שלום מוטי, תמיד אפשר לברר האם המינון של סיאליס שקיבלת היה המקסימאלי ואם עדיין זה לא עוזר לפנות לאורולוג שמתמחה בהפרעות בתפקוד מיני ולקבל טיפול נוסף, למשל הזרקות לאיבר. קטאפלם עד כמה שידוע לי לא אמור להשפיע על זקפה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת