סופטלייזר להקטנת ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/10/2012 | 13:04 | מאת: זהבי

מבקש לדעת סופטלייזר טיפול להקטנת ערמונית האם יש ידע בתחום ? עד כמה זה עוזר אם בלל?

שלום לך, עד כמה שלי ידוע סופטלייזר משמש בטיפולים אסטטיים כמו הסרת שיער או בטיפולי שיניים. מבחינה אורולוגית ניתן היום לעבור ניתוח בעדרת לייזר ירוק שזו למעשה סוג של שיטת אידוי הערמונית. החלטה על אופציה טיפולית זו תלויה במטופל עצמו- ברמת ההפרעה, בגודלה של הערמונית וביכולת ונסיון המנתח. לא בטוח שניתן לבצע זאת דרך קופ"ח אבל כן ניתן במסגרות הפרטיות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת