שאלה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/09/2012 | 11:02 | מאת: לימור

שלום רב סובלת מזה שנתיים צריבות לפני ואחרי מתן שתן עם הפוגות קצרות וארוכות ביצעתי פעמים רבות בדיקות שתן מכל הסוגים והכל יצא תקין גם מבחינה גניקולוגית הכל תקין מלבד פיטריה בנרתיק שבא והולך. בנוסף יש לי עבר והווה מאוד עשיר עם אפצזסים במפסעה שזה נגמר בפתיחה וניקוז עם אנטיביוטיקה.נעשו בדיקות דם ואולטרה סאונד והכל תקין. הוסבר לי שזה רגישות וצמיחת שער הפוכה. בבדיקת שתן שביצעתי לפני מספר חודשים , אריטרוציטים בשתן בכמות של 10 מעבר לזה לא היה משהו. מה המשמעות של 10 אריטרוציטים בשתן. האם זה משהו חמור? האם זה מצריך בדיקות נוספות. תודה

שלום לך, 10 אריטרוצטים בשתן לרוב ללא משמעות קלינית. אם זה כל הזמן חוזר בבדיקות כדאי לבצע אולטראסאונד לדרכי השתן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת